RÓLUNK

Cím: 3530 Miskolc, Király utca 8. (A COOP mögött!)

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 09:00-17:00

Telefon: 06 46 542 299 / 06 30 955 2519 / 06 70 627 2747

Email: szombathybutor.kft@gmail.com


Észak-Magyarország hűségkártya elfogadó hely vagyunk!

* * * * *

A Szombathy Bútor Kft. által üzemeltetett Belvárosi Bútor 2016-ban nyitotta meg kapuit, azonban 1998 óta végzünk folyamatosan bútoripari tevékenységet vállalkozások formájában. Ennek okán komoly tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk az egyedi tervezésű és széria termékek gyártása és forgalmazása terén.

Cégünk fő profilja bútorok tervezése, gyártása és forgalmazása, viszont használt bútor beszámítással is foglalkozunk.

Bemutatótermünkben konyhák, étkezőbútorok, irodabútorok, öltözőszekrények, iskolabútorok rendelhetőek, de egyedi megrendelések esetén ezektől eltérő igényeket is ki tudunk elégíteni. A bútorok gyártását szakemberek végzik, hogy minőségi termékeket adhassunk át kedves ügyfeleinknek az általuk meghatározott színnel, mérettel és mintával. Emmellett más gyártók termékeinek forgalmazásával is foglalkozunk, különös tekintettel a különféle kárpitos termékekre (ülőgarnitúrák, székek, ágyak, heverők stb.).  Legkeresettebbek bútoraink reprezentatív jelleggel honlapunkon vagy bemutatótermünkben is megtekinthetőek. (Miskolc, Király u. 8.)

A korábbi években olyan multinacionális áruházláncoknak is beszállítói voltunk, mint a TESCO, METRO, OBI – de gyártottunk horvát exportra is.

Termékeinkkel kiszolgálunk lakossági vevőket, közintézményeket cégeket viszonteladókat egyaránt, de rendeztünk már be újépítésű lakásokat, boltokat, irodákat, orvosi rendelőket, iskolákat, óvodákat is.

Szolgáltatásaink:

  • Helyszíni felmérés – DÍJMENTES!
  • Egyedi megrendelések felvétele
  • Kész termékek forgalmazása
  • Kiszállítás házhoz/házba
  • Helyszíni szerelés
  • Bútor forgalmazás viszonteladók számára

Cégünk folyamatosan igyekszik követni a modern trendeket. Szakértelemmel és segítő kiszolgálással várjuk Önöket!